Mikor megláttam ennek az ételnek a képét nagyon megtetszett, ahogy magán a húson ott lobog a szalonna taréja :) Igen guszta, férfiak álma. A húst azért már egy kicsit nehezebb volt beszerezni, mert a hentesem szerint karácsonykor lehet bőrös húsokat vásárolni. Szerencsére tévedett.
6 szelet bőrös karaj – só – bors – fokhagymasó – pirospaprika – liszt
A hentesnél kérjük, hogy szeljék fel a húsunkat, így már ezzel sem kell otthon pepecselni, hiszen alapjáraton egy nagyon gyorsan elkészíthető fogás. A karajt enyhén megklopfoljuk, bőrét, mint egy szalonnát, ujjnyi szeletekre bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagymasóval, majd paprikás lisztbe forgatjuk. Forró olajban vagy zsírban ropogósra sütjük. Én elővettem a HotPant és abban sütöttem.
2010. aug. 9.
Tordai lacipcsenye
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
12 megjegyzés:
Már megint nagyon finomat ettetek:)
Nagyon ügyes vagy.Igazi férfikaja:)
Mond a hentesednek, hogy rosszul tudja. Rendeljen és akkor visznek neki. Hozzánk a 2. faluban egész évben lehet kapni malachúst. Olcsón, 5-600 forintokért. És az a cég rendszeresen szállít Pestre.
Hmm, fenséges. "Nálunk" mindig találsz bőrös malacot.
Nyami! Ez fenséges lehet :)
Ah, de jó! Kalóriaszegény és fogyókúrás.:) Ide vele!
Hm! Nagyon finom!!! Igazán jól hangzik, minden pasi odalehet érte!!
SZÉÉÉÉÉP :)
Gizinél bekaptam a levest, most jövök hozzád ebédelni!
Istenien néz ki!
köszönöm Lányok
Juci küldöm a másodikat :)
Újra nekifutok, mert nem ment el elsőre:((
Szóval:
nagyon gusztusosra sült, mellé egy pohár hideg sör és kész is a nyaralós, balatoni feeling!
Guszta nagyon, családbarát!:-))
Nagyon guszta, szinte érzem az ízét. Nekem van bőrös húsom, viszem is a receptet, köszönet érte.:)
Megjegyzés küldése