2011. nov. 7.

Novemberi Balaton

Tihanyban rendezett első céges utazásán (csapatépítésén) vettem részt.
A balatoni őszi táj leírhatatlan, valami földöntúli csend honolt. Még sosem láttam ilyen tisztának a vizet, az utolsó kavics is megcsillant a víz tükrében.
Persze nem csak bulizásról szólt a két nap, hanem karitatív programban is részt kellett venni. Pl. madáretető vagy madárodú készítés. Nos, az enyém egy kicsit szellős lett, de… :))) Másnap az apátságot és környékét barangoltuk be, útba ejtve a Garda fesztivált. Sajnos maga a program még nem kezdődött el, csak a bódésok voltak kinn. Nyitott vagyok az újdonságokra, de pl. semmi pénzért nem kóstoltam volna meg a hallal töltött, töltött káposztát. Pedig halas vagyok, de ezt nehezen dolgoztam fel :) Ez a pár kép csak ízelítő, sokkal több minden ettünk és sokkal több élményben volt részem, de személyiség jogokra tekintettel nem tenném közzé a munkatársak képét az ö engedélyük nélkül :)))))




































































7 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon jó lehetett Nektek egy kicsit kikapcsolódni. Szép fotókat készítettél. Nem tudom én sem elképzelni hogy hallal töltött káposztának milyen lehet az íze, de szerintem nem kértem volna belőlle!

Hobbychef írta...

Én azért megkóstolnám a hallal töltött káposztát. Eddig még nem is hallottam róla. A Vecsési Káposzta Feszten készült vaddal is káposzta, de hallal nem. Igaz, Vecsés nem is a Balaton mellett van. Már csak kíváncsiságból, de egyszer főzök ilyet.

ginko írta...

Szia! Nagyon szépek a képeid, a kirándulás sem semmi. Ha az a kérdés, hogy indulnék-e most...a válasz: Naná
de tény a káposztában fürdő halat kihagynám.:)

Gizi írta...

Nagyon jó volt végignézni a képeket. Imádom a Balatont,így ősszel. Nincs az a nagy nyüzsgés. Nemrégen voltunk mi is Tihanyba.:)

vanocska írta...

nagyon finom a hallal töltött káposzta,tavaly kóstoltam.Képek tényleg szépek!

Bianka írta...

Köszönöm mindenkinek

Elisabeth írta...

Gyönyörü képek...szerettem volna olvasni egy kis megemlitést a képekröl.
Az ételek nagyon finomak, és a Balaton gyönyörü még Novemberben is!