2010. márc. 10.

Fokozzuk :)


Mit fokozzunk? A nyáltermelésünket. Sütni való kolbász, mi is lehetne jobb ennél egy hideg téli estén. Semmi flikk-flakk, csak úgy pőrén parasztosan, ropogósan, friss kenyérrel, mustárral, savanyúval. Igazi vacsora. Ugye, ilyenkor szép is az élet :)


Aki, meg diétázik, csak illatozza meg, szagoljon a levegőbe, szívja magába varázsát. Higgyétek el én még az illatától is jól laktam. Fürödtem az élvezetekben és álmomban nagyokat haraptam szaftos húsába.
Igazából receptet nem tudok hozzá fűzni, mert maga a kolbász a hentes érdeme. A sütés már az enyém, de az meg nem egy nagy feladat. Csak élvezzétek ki a tél adta örömöket. Jó étvágyat hozzá :)

5 megjegyzés:

Anikó írta...

Na nálunk ugyan ez volt ma az ebéd Plusz 2 szál véres hurka, meg sült krumpli. Hát szomjaztam egész délután, de megérte...

szepyke írta...

Gyönyörűűűűűűű! Nekem is itt figyel, a hétvégén jött meg a füstölőből! Gyönyörűűűűűséges darabot sütöttél!:)))

Bianka írta...

Köszönöm :) isteni volt, azért nekem is lement egy-egy katona, csak úgy magában.

Andi írta...

Jaj de imádom!!! Nagyon szépen megsütötted!!! Igenes ez is számít, nem csak az alapanyag!

Góbé írta...

Ez nagyon finom! Hát van ennél jobb?!... Nézz be hozzám, van számodra valami... (http://gobehami.blogspot.com/2010/03/elismeresek-dijak-iii.html)