Tarja – só – liszt – 1 púpos kiskanál bors – egy nagy doboz tejföl – majoránna – pirospaprika – olaj - sajt
A tarjákat enyhén megklopfoljuk, sózzuk, majd megforgatjuk az előre összekevert borsos lisztbe. Elfektetjük egy kiolajozott tepsibe és leöntjük a majoránnával és csipet sóval, pirospaprikával elkevert tejföllel. Lefedjük, betesszük a sütőbe, ahol készre pároljuk, majd ugyancsak 180 fokon hagyjuk tovább sülni. A végén megszórjuk sajttal.
2010. máj. 14.
Borsos, tejfölös tepsis tarja
A barátainknál ettük ezt a könnyen elkészíthető remek ételt. Az volt az első, hogy elkértem a receptet, most meg itt volt az ideje, hogy én is elkészítsem. Nagyon könnyen elkészíthető, még egy gyermek is simán elboldogulna vele.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
14 megjegyzés:
Így még sosem készítettem..mi mindig a tarját flekkennek sütjük..jó ötlet :)
Nagyon jól néz ki!!!
De gusztaaaa!!!!
Hasonlót szoktam én is, nagggyon szeretjük:) ügyes vagy
Nagyon guszta! Nyami :)
Csorog a nyálam!!!! :)
húú, szinte érzem a számban az ízét olyan guszta!!!!!!!!!!!!
Nagyon guszta lett! Csirkéből készítettem már hasonlót, a tarját mi inkább grillen szoktuk, de tuti érdemes így is megkóstolni! :)
Köszi Lányok :D
Szivesen elfogadnák csak egy kisebb szeletet is... :)
Ez tényleg a gyors és könnyű - no meg finom - kategória!
Nagyon finom lehet. Jó kis recept!
Kár, hogy nem előbb olvastam, épp ma sütöttem tarját - biztos akkor így készítem, mert nagyon guszta!
Óóóó,ez olyan tipikus nekem való kaja!!!!!!:) :)
Most készítettem el csak annyit változtattam rajta hogy brokkolit is raktam pluszba rá! nagyon fincsi lett!!
Megjegyzés küldése