2010. jún. 20.

Múzeumok éjszakája. Akkor is mit csinálok

Eszem :)))) Na jó, enni kell! Legyen az bármilyen alkalom, vagy kulturális esemény csak még boldoggá tesszük az életünket ilyen kis apróságokkal.
Minden évben, legyen őszi vagy nyári, eljárunk ilyen eseményekre. A barátainkkal tavaly a szikla korházat és atombunkert, idén a Vasúttörténeti parkot és egyéb kis helyeket látogattunk meg.

Részletekkel nem untatlak titeket, de nem mehettünk el a kürtőskalácsos mellett, anélkül, hogy ne együnk belőle, meg a mindenhol megtalálható cukorkagyáróstól is vettünk pár lapát Dunakavicsot és kólás meg banános édességet. Adjunk az egészséges életmódnak :))) Bocs a képért, de hát személyiségi jogok….:)))

Tudjátok, szerintem ennyi bőven belefér, ez adja a feelinget, úgy is cukkiniprököltet készítettem, de az legyen egy következő bejegyzés.

Orient express étkező készlete

7 megjegyzés:

Livi írta...

Annyira irigyellek :) Két éve mindig tartok én is valamilyen programot, idén nem tudtam vállalni :(
Kürtőskalács isteni dolog! :)
A kép pedig LOL :D

Gizi írta...

Szuper lehetett, köszi hogy megosztottad velünk!!! Én is szívesen mentem volna, de kicsit messze vagyunk apa szerint.:( Itt meg semmi ilyen nincs csak pangás.:((

A kürtöskalácsot imádom!!! Apa most kreált egy szerkentyűt és a héten szeretném felavatni.:)

Dia írta...

Legközelebb Mi is szeretnénk menni! Szombaton mondták is a barátaik, akikkel voltunk, hogy miért nem oda mentünk? Na jó, akkor miért nem szóltak... :-)

Araniel írta...

Én is ettem a hétvégén :D Kb. 40 percet álltam érte sorba. De megérte, nagyon finom és nagy is volt. Meg jó drága -_- Én szokás szerint Herenden voltam, mindig van egy csomó program is.

Bianka írta...

Remélem legközelebb mindenkinek sikerül eljutni.
Az én kürtöskalácsom kicsi volt és 500,- A Bországgyűlésen isteni, nagy és parázson sült volt. Kár, hogy nem volt nálam fényképezőgép.

szepyke írta...

Én meg itt élek a fővárosban, de még soha nem szántam rá magam, hogy elinduljak valahova...:(
Az a kürtőskalács, gyilkos darab!:))

Bianka írta...

Szepy pedig érdemes, nagy a tömeg, de van egy feelingje. Nekem a vasutas park nagyon bejött