2010. szept. 19.

Boeuf salátás melegszendvics

Nagyon szeretem a melegszendvicseket, legyen zöldséges, húsos, de a legjobb, ha mindkettő. Hétvégén nálunk voltak a barátaink és sok minden más mellett boeuf salátát is készítettem. Maradt még egy adaggal, de már nem akartam magában enni, így kitaláltam, hogy szendvicsként tálalom vacsorára, így újrahasznosítva a hűtőnk egyik ételét.
Boeuf saláta – sajt – kenyérféle

A saláta elkészítését
ITT találjátok. A kenyérkénket megpúpozzuk a salátával, megszórjuk sajttal, majd mehet a sütőbe. Ennyi az egész :)

6 megjegyzés:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) írta...

Remek ötlet!!!Sokszor marad es nem tudok mit csinálni vele.....ezen tul tudni fogom!!Köszi!!!

Nelli írta...

Nagyon fincsi lehetett!Én is kérek szépen!:-)Mi hússalátának hívjuk és tejfölt is teszünk bele, de mindenképpen ki fogom próbálni.

Gizi írta...

Nagyon guszta!! Ma vacsorára szívesen elfogadtam volna.:)

Mézigörl írta...

Nagyon ötletes! És bizti nagyon finom is! :)

Andi/cuki írta...

Fincsi, ötletes!:-))

Bianka írta...

Mindenkinek köszönöm