2010. okt. 19.

Jótékonysági közlemény, Kifőztük karácsony


Az utóbbi pár napban észrevehettétek, hogy több és több blogon megjelent a következő karácsonyfa ikon, ami egy különleges és igencsak fontos kezdeményezés célját, valamint odavezető útját jelöli meg IDE

Ahogy öregszem szociálisan érzékenyebb lettem. Megérintenek az állatok, emberek és főleg a gyermekek sorsa. Gombócot érzek a tokomban, ha a tv-ben, vagy a mindennapi életben szembesülök ezekkel a problémákkal.
Azt hiszem, nem vagyok egyedül, vagyis nyugtassatok meg, hogy nem, hiszen a következő hetekben megjelenő kiadvány és ehhez kapcsolódó kezdeményezés az ilyen sanyarú sorsú gyermekek megsegítésére lett elindítva, 115 blogger közreműködésével.

Mindenki segítségére, mindenki megértésére számítunk, legyen magánszemély, vagy cég. Ha nem is egész évben, de legalább az ünnepek idejére szebbé varázsolhassuk, mosolyt csalogathassunk pár gyermek életébe és megörvendeztethessük őket azzal a lehetőséggel, amit, mi minden nap átélünk és már észre sem vesszünk, ha az asztalon gőzölög: A MELEG ÉTELLEL.

Előre is köszönjük jótékonysági hozzájárulásotokat!!! Mi sem maradunk hálátlanok.....

4 megjegyzés:

szepyke írta...

Köszönjük!:)

Nelli írta...

Remélem sokan fogunk segíteni, még ha nem is nagy összegekkel tud mindenki, de a szándék a fontos.
Bianka!Dehogy öregszel!:-)

Tűzpadka írta...

Ez egy megvásárolható példány lesz?
Az megtekinthető valahol kik írtak ebbe az újságba? Isteni a csókod...

Bianka írta...

Én is remélem :)
Tűzpatka, megrendelhető lesz. Itt olvasható a felhívás. Még a 115 blogger neve nem nyilvános, de ahol látod a karácsonyfát azok részt vettek benne, ahogy én is.

http://kifoztuk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=226&Itemid=255