2011. máj. 21.

Bucis, roston csirke

Meleg időben (tegnap nagyon is az volt) szeretem a nem túl bonyolult ételeket. Egyébként is készítettem egy tartalmas levest, amihez már egy komoly főétel, nem is nagyon illet volna.
Egyébként a csirke fűszerezéséhez, megint a
Fűszeráruház egyik mexikói remekművét használtam. Az utolsót, így nagy erőkkel rendelni fogok belőle és más termékükből is.
A zsömle a házi hamburgerem receptje alapján készült. Recept
ITT. Annyi változtatással, hogy elfogyott a szezámmagom, így nem kerül rá. És akkor a belevaló, ami természetesen mindenki ízlése szerint variálhat.

2 csirkemell – csirke fűszer (jelen esetben Mexicana mix) – olaj – jégsaláta – sajt – savanyú káposzta – majonéz – paradicsom – előre elkészített bucik

A csirkemellet előkészítjük, vastagabb részeit félbevágjuk, majd enyhén, épp, hogy érjük megklopfoljuk. Olajos, fűszeres pácba, minimum egy fél órát pihentetjük. Ha letelt az idő, kevés olajon, vagy roston megpirítjuk. A bucinkat ízlés szerint megpakoljuk, majd jóízűen elfogyasztjuk :)

11 megjegyzés:

nely írta...

Foarte bun!...mi-ai facut pofta! O zi frumoasa

Maria írta...

Nagyon ínycsiklandónak tűnik!! Szívesen megharapnék egy ilyen bucit! :)

Éva írta...

Megtudnám most enni sec-perc alatt! Nagyon guszta!

Edó írta...

Finom nagyon,mi is szeretjük az ilyen kajákat!

Nelli írta...

Be tudnák most egyre nevezni!:-)Szépek ezek a mosolygós zsemlék.

Kati írta...

De megéheztem.Nagyon étvágygerjesztőek.

Erinacea írta...

Nagyokat nyelek, ezek gyönyörűek!

Foodafok írta...

Kedves Bianka
Szeretnék adni neked egy díjat. Nézz be hozzám.
http://usubufood.blogspot.com/2011/05/szezamos-bundaban-sult-sparga-remoulade.html

Andi/cuki írta...

Nagggyon guszta!:-))

családi tűzhely írta...

Nekem is jöhet egy-két darabka:)

Bianka írta...

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm