A gombát megpucoljuk, tetszés szerinti fűszerrel megszórjuk (jelen esetben sült csirke fűszer), majd kevés olajon, vagy roston megpirítjuk. Érdemes pár percre fedő alatt párolni. A legvégén szórjuk meg a sajttal és hagyjuk megolvadni benne. Frissen, melegen fogyasszuk.
2011. okt. 18.
Roston, sajtos gomba
A gombát megpucoljuk, tetszés szerinti fűszerrel megszórjuk (jelen esetben sült csirke fűszer), majd kevés olajon, vagy roston megpirítjuk. Érdemes pár percre fedő alatt párolni. A legvégén szórjuk meg a sajttal és hagyjuk megolvadni benne. Frissen, melegen fogyasszuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
7 megjegyzés:
Nagyon fincsi!Az én Bazsim nagyon szereti!:-)
Nagyon finom lehetett, guszta !
Ah, de finom lehet, a gombát imádom...!
Milyen egyszerű és milyen guszta!
Egyszerűen imádom:)
de guszta!
Kívánatos nagyon :)
Megjegyzés küldése