Még időben van az, aki egy kis remek sós apróval szeretné meglepni családját,
vendégeit. Ez az a recept, amire, ha ráérez az ember és minél többször készíti,
mind finomabb, szebb és izgalmasabb lesz. Mert hiába sima vajas pogácsa, különböző
fűszerekkel igazán különlegessé tehetjük. Bár maga a recept nem leveles, a technikát
fejlesztve azt is elérhetjük. Arra viszont tényleg rájöttem, hogy az 500g-on
felüli liszt mennyisége, függ a tojások méretétől vagy tejföl nedvesség
tartalmától. A másik, ami jó benne, hogy általában minden háztartásban, mindig
megtalálható a hozzávalók kellenek bele.
A receptet megtartottam, amit ITT találtok. Annyi változás történt,
hogy két kiskanál petrezselyemmel és egy préselt fokhagymával gazdagítottam.
Még a legelején adjuk hozzá. Használhatunk szárított petrezselymet is. Én azzal
készítettem, mivel az ötlet hirtelen felindulásból jött és nem volt itthon
friss.
Aki szereti a zöld színt és a fokhagymás ízt, használhat
medvehagymát és akkor hasonló hatást ér el.
Mivel a vajaspogácsa alap ugyanaz, a fényképek koncepcióját is
megtartottam. Ugyanaz a tál, háttér… :)
1 megjegyzés:
Nagyon guszták lettek a pogácsáid! Én tegnap krumplis pogácsát sütöttem, az is finom lett! Ezt is ki fogom hamarosan próbálni!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Neked és családodnak!!
Megjegyzés küldése