2010. máj. 8.

Paprikás sült pisztráng (keszeg) "1/2D"

Imádom, nincs más szó erre. Ilyenkor még az uszonyát is szeretem elropogtatni és kézzel jó maszatosan enni. Ezt másképp nem lehet. Köret nélkül, csak úgy magában vagy max. egy kis salátával, vagy savanyúval. Nem kell túlkomplikálni…:))))
Legalább fejenként két hallal kell számolni ha keszeg, ha pisztráng elég egy. Egységeket emiatt nem is írok

Pisztráng (vagy keszeg) – só – liszt – pirospaprika – olaj
A hal mindkét oldalát beirdaljuk, majd megszórjuk sóval, megforgatjuk az előzőleg összekevert paprikás lisztbe, majd nagyon forró kevés olajon megsütjük

11 megjegyzés:

Niki írta...

Ajjjjjj...ez nagyon ütős:) El is hiszem hogy imádod;o) Én is rajongk a paprikás halért:-PPP

Latsia írta...

Uramatyám de finom lehetett!!!
Foglalj kérlek helyet a következő gépre, érkezem!!!!!!!
:-)

Latsia írta...

Uramatyám de finom lehetett!!!
Foglalj kérlek helyet a következő gépre, érkezem!!!!!!!
:-)

andi írta...

A Duna mellett élek,mégsem szeretem a halat:(:(
-pedig jó lenne,nagyon egészséges!!

Juci írta...

Nagyon szeretjük a halat! Föleg kisütve!Kérünk mi is belőle!

Maryenne írta...

Kérek én is !!!! Imádom!!!!!!!!!

Livi írta...

Gusztusos nagyon :)

Kata írta...

Bianka, a pisztráng az én esetemben izgatásnak számít, olyan rég nem ettem! Annyira jól néz ki!!!

Boroka írta...

Jaj, Bianka! Meg a nyal is...:)
Koszi az otletet ismet. :) Olyan regen volt mar paprikas hal. Sajnos pisztrang nincs, igy be kell ernem massal, na de majd a nyaron Szilvasvaradon.

Liza írta...

Nagyon szeretem a halat, mégsem sűrűn készítek.
Olyan gusztusos a képen, hogy holnap indulok és beszerzem, mert majdnem ebbe is beleharaptam!:-))

Bianka írta...

Köszi Lányok!
Küldök mindenkinek :)))