Imádom, nincs más szó erre. Ilyenkor még az uszonyát is szeretem elropogtatni és kézzel jó maszatosan enni. Ezt másképp nem lehet. Köret nélkül, csak úgy magában vagy max. egy kis salátával, vagy savanyúval. Nem kell túlkomplikálni…:))))
Legalább fejenként két hallal kell számolni ha keszeg, ha pisztráng elég egy. Egységeket emiatt nem is írok
Pisztráng (vagy keszeg) – só – liszt – pirospaprika – olaj
A hal mindkét oldalát beirdaljuk, majd megszórjuk sóval, megforgatjuk az előzőleg összekevert paprikás lisztbe, majd nagyon forró kevés olajon megsütjük
2010. máj. 8.
Paprikás sült pisztráng (keszeg) "1/2D"
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
11 megjegyzés:
Ajjjjjj...ez nagyon ütős:) El is hiszem hogy imádod;o) Én is rajongk a paprikás halért:-PPP
Uramatyám de finom lehetett!!!
Foglalj kérlek helyet a következő gépre, érkezem!!!!!!!
:-)
Uramatyám de finom lehetett!!!
Foglalj kérlek helyet a következő gépre, érkezem!!!!!!!
:-)
A Duna mellett élek,mégsem szeretem a halat:(:(
-pedig jó lenne,nagyon egészséges!!
Nagyon szeretjük a halat! Föleg kisütve!Kérünk mi is belőle!
Kérek én is !!!! Imádom!!!!!!!!!
Gusztusos nagyon :)
Bianka, a pisztráng az én esetemben izgatásnak számít, olyan rég nem ettem! Annyira jól néz ki!!!
Jaj, Bianka! Meg a nyal is...:)
Koszi az otletet ismet. :) Olyan regen volt mar paprikas hal. Sajnos pisztrang nincs, igy be kell ernem massal, na de majd a nyaron Szilvasvaradon.
Nagyon szeretem a halat, mégsem sűrűn készítek.
Olyan gusztusos a képen, hogy holnap indulok és beszerzem, mert majdnem ebbe is beleharaptam!:-))
Köszi Lányok!
Küldök mindenkinek :)))
Megjegyzés küldése