2010. dec. 14.

Angyalka és GBT

Nálam is járt az angyalka méghozzá Jucy személyében. Szerencsére személyes találkozó keretében, így őt is megismerhettem. Jelszó: neki fehér sapka nekem zöld lesz a fejemen. Láttátok volna mindkettőnket sapkákat keresni. És pont akkor várt a megállóban egy másik idősebb nő is fehér fejfedővel. Így ott álltam, hogy na most ki lesz Jucy. Végül egymásra néztünk, és….Megtörtént az átadás. Nagyon szépen köszönöm. Nagyon hasznos ajándékokat kaptam. A kekszes dobozt már fel is avattam a mézeskalácsokkal, az aszalt gyümölcs a gyümölcskenyér része lesz és a tortabevonót is kiszerettem volna próbálni.
Köszönöm
Szombaton volt a Gasztró Blog Találkozó, amit Doki szervezett. Nagyon kellemes, beszélgetős, evős program. És micsoda finomságokat hoztak, el sem hiszitek. Sajnos a képek a fényviszonyok miatt sárgák lettek :)
Nagyon örültem, hogy személyesen is megismerhettem több gasztró blog társamat, és némelyikükkel, tapasztalatokat is cserélhettünk kis konyhánk rejtelmeiről. És hát Palkó sem maradhatott ki. Férj jött értem hozta őt is, így bemutathattam a nagyérdemű társaságnak.
Örülök az ismeretségnek :)

Ezt nem hagyhatom ki a felsorolásból, egy igazi remekmű, ami ajándék volt az angyalka játékban és ott lett átadva. Csodás nem?

8 megjegyzés:

Jucy írta...

Örülök, hogy hasznosnak bizonyultak az ajándékaim :)

Tücsök Bogár írta...

Ezt a sapkás dolgot elképzeltem :))) !

Gesztenye receptjei írta...

Bianka!
Milyen klassz dolgokat kaptál.
Hogy lehet ilyen GBT részt venni?
Már több helyen is olvastam régebben, hogy van ilyen.

Nelli írta...

De sok szépséget kaptál!:-)
Örülök, hogy jól sikerült a találkozó.

Juci írta...

Örvendek, hogy találkoztatok és jól telt!
Ilyenkor egészen feltöltödik az ember, lelkileg.

Bianka írta...

Köszönöm Lányok
Bonbon ő szokta szervezi: http://csakapuffin.blogspot.com/

Ízlésszindróma írta...

Kedves Bianka,szépek az ajándékaid:)) jók a képek(minta lenne rajta egy ismerős;)Téged is és Palkót is egy élmény volt megismerni!

Reka írta...

Szep ajandekokat kaptal!!!! A blogtalalkozora kicsit irigy vagyok, az jo lehetett :-)))).