2011. máj. 6.

Fűszeres, pikáns bundás csirke

Ez az egyik kedvenc bundás husim. Könnyen elkészíthető praktikus és nagyon finom. Mivel tegnap írtam, hogy pikáns rajongó lettem ezt is ily módon készítettem el. Készüljetek fel, hogy még lesz egy pikáns recept :)

1 csirkemell – 4 tojás – 3 dl tej – liszt – só – bors – majoránna – petrezselyem – erős Pista

A csirkemelleket közepes nagyságú kockákra vágjuk (kb 3x3 cm) és sózzuk be. Most nem kell belisztezni. A tojásokat verjük fel, keverjük hozzá a tejet, ízlés szerint a fűszereket és annyi lisztet, hogy egy sűrű palacsintatésztát kapjunk. Az erős Pistát is ízlés szerint adagoljuk. Meglepő, hogy hiába tettem bele sok Pistát, mégis nagyon elenyésző az intenzitása, így kóstoljuk meg a masszát vagy csináljunk egy próbasütést. A húsainkat fogassuk bele, majd bő forró olajban süssük ki.

10 megjegyzés:

Nelli írta...

Ez is finom lehet!De ugye már megszoktuk, hogy mindig finomságot hozol!:-)

Andrea írta...

Biztos finom, és a fotó is szuper :-)!

Éva írta...

Nagyon guszta, finom lehet!

Ditta tortái írta...

Nagyon fincsi lehet,nyammmi:-)

Adél írta...

De jó kövér bunda,szívesen beleharapnék!

Gizi írta...

Nagyon finom lehet az Erős Pistától, legközelebb kipróbálom.:)

Praliné Zsuzsi írta...

Imádom a pikáns ételeket, úgyhogy jöhetnek az ilyen jó kis receptek!

Elisabeth írta...

Nagyon finom a bundás csirkéd...nem csak hogy finomnak néz ki, mert biztos vagyok abban hogy remek!

Légyszives nézz át a blogomra, és meglátod a nevedet a listán. Fogadd el amit szivesen át adok neked.
xoxo

Mary írta...

Juj ez fincsi lehet!:)

Bianka írta...

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm
Elisabeth köszönöm megnézem :)