A megunhatatlan…. Ragózni nem is érdemes, hiszen gyors és frappáns. Nem csak vacsorára, hanem vendégvárásra is tökéletes.
Pizzás krém: 1 kis konzerv paradicsompüré – 1 gerezd fokhagyma – só – bors – majoránna – oregano – cukor
Egy csomag virsli – egy csomag leveles tészta – tojás
A krémhez, elkeverjük a paradicsompürét, a préselt fokhagymával és az ízlés szerinti fűszerekkel. A leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, majd megkenjük a pizzás alappal. Másfél ujjnyi csíkokra vágjuk. Én pl. pizza szeletelővel szoktam. Minden egyes virslit tekerjünk körbe a tésztával, majd az ecseten maradt krémmel vagy maradékkal kívülről is maszatoljuk össze, majd kenjük le egy felvert tojással. Tegyük egy sütőpapíros tepsibe, majd 180 fokon süssük készre. Ha maradna tésztánk, tekerjük fel csigává.
Pizzás krém: 1 kis konzerv paradicsompüré – 1 gerezd fokhagyma – só – bors – majoránna – oregano – cukor
Egy csomag virsli – egy csomag leveles tészta – tojás
A krémhez, elkeverjük a paradicsompürét, a préselt fokhagymával és az ízlés szerinti fűszerekkel. A leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, majd megkenjük a pizzás alappal. Másfél ujjnyi csíkokra vágjuk. Én pl. pizza szeletelővel szoktam. Minden egyes virslit tekerjünk körbe a tésztával, majd az ecseten maradt krémmel vagy maradékkal kívülről is maszatoljuk össze, majd kenjük le egy felvert tojással. Tegyük egy sütőpapíros tepsibe, majd 180 fokon süssük készre. Ha maradna tésztánk, tekerjük fel csigává.
9 megjegyzés:
Szeretjük nagyon:)
Mi is szeretjük nagyon!Van amikor a virslit betekerem egy bacon szalonnával.Halmozzuk az élvezeteket!:-)
Foarte gustosi trebuie sa fie! O zi placuta!
Nagyon ötletes, nem kell a pizzatésztával kínlódni.Kifogom próbálni!
Ez tenyleg szupi!!!!
Játékra hívtalak,ha kedved lesz rá.
jöhet(ne) egy késői vacsira
Csatlakozom 4Gyerekhez én is szívesen bevállalnám!!!
Most bepakolnél belől párat, jó hideg sörrel. :)
Megjegyzés küldése