Az almás sült csirkét már készítettem, aminek a receptjét ITT találjátok, valójában itt a köreten van a hangsúly. A rizst csak az igazán bevállalós embereknek készítsük, mert elsőre idegennek tűnhet.
Egy kis olajon megpirítom a hagymát, hozzáadom a fűszereket, préselt fokhagymát, majd a rizset. Átforgatom egy kicsit, majd hozzáadom a rizs mennyiségének 3X részét vízként. Lassú tűzön készre főzöm. Ha szükséges még adok hozzá vizet.
9 megjegyzés:
Nagyon guszta! Akkor már nálatok karácsony van? A fűszerek illata engem is megtud téveszteni. Nagyon finom lehetett! Az egyik nap sütöttem fahéjas sütit és nekem is karácsonyi hangulat fóbián lett!:-)) Olyan hamar itt lesz a nyakunkon!
Érdekes finom étel Bianka! :)
Nálunk is nagy kedvenc az almával sült hús.
Viszont a gyerekek miatt egy egész almát kell számolni combonként:)
Boldog névnapot Neked Bianka,gyakran jövök látogatóba:)
Csilla
Very nice and delicious!!:-P
Bravissima
Kisses
Daiana
Szeretem az új dolgokat, és ez a rizs nekem az. Nagyon finom lehetett, én is kifogom próbálni. Nagyon guszta így a combikával együtt, most szívesen megkóstolnám.:)
Finom lehet nagyon Bianka!A kókuszos rizs is finom, próbáltad már?
Szeretem az ilyen sülteket. Gusztusos!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm
Hát ennék most belőle, megéheztem ezt nézegetve :)
Megjegyzés küldése