Azt hiszem nálam is hagyománnyá nőtte ki magát a mézeskalács projekt. Ha kisül az első adag, úgy érzem engem is elért, bedarált a karácsonyi hajtás. Viszont az ünnepi illatok, az édeskés fűszerek, az ízek, a fahéj, a szegfűszeg mindennel kárpótolnak.
Tavalyi recept alapján készítettem, amit ITT találtok. Nem csak gyorsan puhuló, hanem sütés után egyből fogyasztható állagú lesz. Mint tavaly is írtam, imádom csodálni a szebbnél szebb mézeseket, de jómagam jobban szeretem a natúr darabokat fogyasztani.
Tavalyi recept alapján készítettem, amit ITT találtok. Nem csak gyorsan puhuló, hanem sütés után egyből fogyasztható állagú lesz. Mint tavaly is írtam, imádom csodálni a szebbnél szebb mézeseket, de jómagam jobban szeretem a natúr darabokat fogyasztani.
9 megjegyzés:
Nagyon aranyosak :)
Nagyon szépek lettek!!! És tudom, hogy isteniek, mert idén én is Hajnalka receptje szerint dolgoztam. Még most, több nap után sem kemények egyáltalán, pedig még nem is raktam őket dobozba éppen azért, hogy teszteljem őket.
Egy adagom pedig most is be van gyúrva, abból díszek lesznek az ovis karácsonyi vásárra.
Szóval, bárki erre jár és morfondírozik, hoyg kipróbálja-e a receptet, csak rajta! Garantált a minőség!:)
A szarvaskáid pedig olyan aranyosak!:)
Nagyon tetszenek, ötletes. Megkérdezhetem milyen kiszúrókat használtál,ilyet én is szeretnék készíteni...:)
Se simt arome de Craciun, pup!
Annyira jók ezek a különböző formák, ezek is milyen aranyosak!
Nagyon jók lettek, már nálunk is hagyomány a mézes karácsonyra:)
De jók ezek a formák!
Nagyon cukik :)
Jaj Bianka olyan tökéletes háziasszony vagy,irigyellek,tisztellek!
Nekem ezt még tanulni kell,mindennek megadni a módját!
Megjegyzés küldése