Egy nagyobb darab sertés sült (lényegtelen milyen ízesítésű) – 1 kg burgonya – 2 hagyma – 2-3 gerezd fokhagyma – só – bors – majoránna – petrezselyem – adagonként egy tojás
A hagymát vágjuk vékony szeletekre és vajon vagy olajon kezdjük el pirítani. Sorban adjuk hozzá a fokhagymát (én még tettem bele egy szelet paprikát) kockákra vágott húst, bőségesen szórjuk meg majoránnával, borssal és, ha szükséges sózzuk. Forgassuk át és egyből mehet bele a krumpli, majd ahogy csak bírjuk, nagy lángos süssük ropogósra. A végén szórjuk meg friss petrezselyemmel. Tükörtojással és savanyúsággal tálaljuk
9 megjegyzés:
Nagyon ötletes !:)
Most nagy hirtelen eltudnék fogadni egy ilyen maradékokból összehozott kaját! Nagyon guszta!
Jó ötlet:)Nagy híve vagyok a maradék hasznosításnak:)
Húúú, de jól néz ki!
Nagyon tetszik :)!!
Nagyon otletes, ugyi vagy!!!!
Ilyen jöhet nálam is:)
Juj ezt nagyon szeretem! :)
Ez még nem maradékként is megállja a helyét, jó összeállítás!
Megjegyzés küldése