2010. febr. 27.

Gombával töltött csirkemell „D”

Ez enyém kaja :) Férj egyébként sem szereti a gombát. Igazi nőcis, odafigyelős menü, bár férjek is biztos szívesen fogyasztanák, ha tennénk bele egy kis bacon szalonnát. Nekünk így, nekik úgy :)

csirkemell – gomba – újhagyma – paprika – csirkefűszer – sajt


A filézett csirkemellet kettévágjuk, de nem átvágjuk. Kettéhajtjuk, megklopfoljuk, megfűszerezzük. Az egyik felére újhagyma karikákat és kockákra vágott paprikát fektetünk, rá gomba szeleteket. A másik felét ráhajtjuk. Hústűvel vagy fogpiszkálóval összefogjuk. Vagy tepsiben és sütőben, vagy Hotpan-ben megsütjük. De lehet egy kis olajon serpenyőben is, csak óvatosan, hogy biztosan átsüljön. A végén megszórjuk sajttal. Aki nem akarja annyira diétásra, bele is rakhat egy szelet sajtot.


Barna rizzsel, vagy salátával tálaljuk.
Fimon volt :)

5 megjegyzés:

Liza írta...

Nagyon nagyon gusztusos. Elhiszem, hogy gyorsan elfogyott!!!

Andi írta...

Jaj de jó, éppen valami hasonlót kerestem!
Annyira guszta....én éppen koplalok, mert a déli spagettim fedezte a napi bevitelemet!
Így csak csorog a nyálam....
Mentem a receptet!!! Köszi

Ottis írta...

És ez is csuda finom biztos!

szepyke írta...

Finom volt, azt elhiszem! Tökéletes kis étel! Tökéletes!:)

Bianka írta...

Finom bizony és maradt egy husi hétfőre munkába :)