ITT olvasható bővebben, de a lényeg, hogy augusztus 28-án főzzünk magyar ételeket (gulyás, lecsó, pörkölt, paprikás), hazai alapanyagokból.
Mi is csatlakozva férjem nagy örömére, holnap Zöldséges füstölt tarjás gulyást fogok készíteni.
2010. aug. 27.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
5 megjegyzés:
Várom a receptet!
Jó ez a kezdeményezés, olvastam róla a helyi újságunkban, nálunk is lesz több étteremben.
Sok sikert! Kérünk ám kötényes, fakanalas képeket!
Kedves Bianka!
Örülök, hogy csatlakoztatok a felhívásomhoz és Ti is részesei lesztek a Nemzeti Gulyás Napnak!
Fotókat küldjél az info@foodandwine.hu e-mail címre, s persze mástól is szívesen veszen.
Köszönöm, hogy feltetted a logót!
Sok örömet kívánok!
Baráti üdvözlettel:
Csíki Sándor
FOOD & WINE
Köszönöm az információt, bizonyára jó ötlet:)
Megjegyzés küldése