2010. aug. 27.

I. Nemzeti Gulyás nap

ITT olvasható bővebben, de a lényeg, hogy augusztus 28-án főzzünk magyar ételeket (gulyás, lecsó, pörkölt, paprikás), hazai alapanyagokból.
Mi is csatlakozva férjem nagy örömére, holnap Zöldséges füstölt tarjás gulyást fogok készíteni.



5 megjegyzés:

Ildy írta...

Várom a receptet!

Névtelen írta...

Jó ez a kezdeményezés, olvastam róla a helyi újságunkban, nálunk is lesz több étteremben.

Andi írta...

Sok sikert! Kérünk ám kötényes, fakanalas képeket!

Csíki Sándor írta...

Kedves Bianka!

Örülök, hogy csatlakoztatok a felhívásomhoz és Ti is részesei lesztek a Nemzeti Gulyás Napnak!

Fotókat küldjél az info@foodandwine.hu e-mail címre, s persze mástól is szívesen veszen.
Köszönöm, hogy feltetted a logót!
Sok örömet kívánok!

Baráti üdvözlettel:
Csíki Sándor
FOOD & WINE

Mária írta...

Köszönöm az információt, bizonyára jó ötlet:)