2 csirkemell – kolbász (mindegyikbe arasznyi) – bacon szalonna – hagyma – paprika – olaj – húsfűszer (vagy só, bors) – kevés bor (csak ha van bontva)
Az egész csirkemellünket félbeszedjük, a fél csirke mellett hosszanti irányba félbe vágjuk, de ne végig, hogy szét tudjuk nyitni. Hasonló lesz egy pillangóhoz. Enyhén klopfoljuk meg. Mivel kolbásszal dolgozunk és baconnal, nem kell agyonfűszerezni, ha van valami ligtosabb húsfűszerünk azzal, vagy sóval és borssal is pótolhatjuk. A kolbászt takarjuk körbe a hússal, majd az egészet szorosan a bacon szalonnával. Tegyük egy kiolajozott tepsibe, szórjuk meg negyedelt paprikával és hagymával, valamint, csak ha van bontva, ha nincs nem gond egy kis bort is öntsünk hozzá. Előmelegített sütőben lefedve pároljuk készre, majd levéve süssük ropogósra. Bármilyen fajta körettel, vagy csak simán salátával is tálalhatjuk.
10 megjegyzés:
Bejelentkezem én is hozzád vacsorára:) Ez nagyon jól néz ki,ki fogom próbálni.
Hú-ha! Ezt szívesen fogadnám ebédre.
Juj de nagyon jól néz ki!!!
Hmm, nagyon guszta!Én is nagyon megkóstolnám!:)
Sok szeretettel postáztam :))))
Nagyon guszta!
Mi is,nagyon szeretjük az ilyen finomságokat!:)
Nagyon szeretem az ilyen töltött csirkét!Guszta!
Azt hiszem a párom imádná :D Ez igazi pasi kaja HÚS HÚSSAL :D :D :D
Csirke+bacon nálam is abszolut nyerő ;)
Pfff, elkéstem. Nagyon jól néz ki, és a saláta is nagyon jó hozzá!:)
Megjegyzés küldése