Ez egy remek étel, nagyon szeretem, főleg ebben a szezonban. A savanyú káposzta miatt, igazán télies. És nem csak hogy télies, de egy ünnepi asztalon is megállja a helyét. Ezt a változatot már elkészítettem egyszer tarjával. Most oldalast használtam, ami semmivel sem csökkentette élvezeti értékét. Előre is elkészíthető, hihetetlenül egyszerű összeállítani és sütőben újra melegíthető. Egyszer én is feltálaltam ünnepi asztalon a barátainknak pótkarácsonyozás alkalmával és nagy sikere volt, mert még az is megette a savanyú káposztát ily módon elkészítve, aki mondjuk a töltött káposztában nem.
A recept ITT található, tarja helyett oldalast használjatok
A recept ITT található, tarja helyett oldalast használjatok
13 megjegyzés:
Isteni! Hihi, ma Én is oldalast eszem :-)
Érzem az illatát!Fini lehet!:-)
mmmmm...de jo nez ki!!!!
Nyelek nagyokat:)
Nagyon guszta!
Én eddig még csak csibecombbal csináltam ilyet, legközelebb ezt a változatot is kipróbálom.
Királyság! Vittem! :-DD
Nyami! :)
Nem semmi kis kaja :)
Hmmm, egy kis forralt borral jól csúszna :)
Nagyon fincsi!:)
Guszta!
Ez igen, fincsi falat !!!!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm
Megjegyzés küldése